You got to..

fight for your right... too PARTY!!!
Hahaha, kunde inte låta bli!
Idag vankas det klassfest i Skellefteå av alla ställen!
Kul som *pip* ska det bli iallafall! Först ska vi shoppa lite, fika lite och sen äta lite och sen festa lite? eller mycke..
Det kommer att bli en perfekt avslutning på helgen.
Om jag ska vra ärlig och det är jag ju så är jag liite trött. Igår hade vi goda vänner här och de drog sig inte hemmåt förrän vid 01 snåret och eftersom jag är belönad med en snarkande man så gjorde jag trots detta, morgon vid 8. Inte så kul, men vad gör man? Eftersom jag numer är gift så kan jag ju inte byta karl bara sådär.. Tål att tänkas på dock.. haha
Men vad gör det att man är lite trött, det är bara att bita ihop och inse att det är i-landsproblem.

ha en toppen trevlig lördag och säkerligen en trevligare söndag än vad jag kommer att få!

Mina och min familjs tankar och kramar går idag till familjen som igår begravde sin 10-åriga son. Efter en hård kamp mot cancer som slutligen för 2 veckor sedan tog hans liv.. *Vila i frid Alexander*


Friskhetstecken!

Det måste väl ändå vara en tjurig och högljudd son? Feberfri i all sin ära, men att han har fått tillbaka humöret tror jag är det bästa tecknet! Helgen har gått i detta tecken så att säga.. han är väldigt speedad och samtidigt som det är ..jobbigt.. så är det skönt att sjukdomen är ute ur huset.Vi andra är också friska och om man ska tro på vc så är inkubationstiden allt från 1-7 dagar och då är vi utom all fara! Lycko oss! =)

Ha en fortsatt trevlig söndag och hoppas att ni kommit ihåg att ställa tillbaka tillbaka klockan! Vi vaknade 9.30 och då gjorde det inte så mycket att klockan egentligen var 8.30!



Längtar tillbaka... speciellt en sån här tråkig söndag..

Svininfluensan

Då var det konstaterat. Isak har svinis.. och dessutom öroninflammation och lunginflammation... Tänk att det räcker inte med den livsfarliga svinis! Eller livsfarlig och livsfarlig.. ni förstår vad jag menar.
Setfan har idag varit med Isak på vc och då fick vi då detta besked. Det blir nog bra bara det underbara penecillinet, kåvepenin, hjälper..
Hoppas att ni förstår ironin, men jag tror att det blir en tripp till akuten i helgen för ett nytt och bredare penecillin.

Nu väntar en visning och sen väntar sängen! Trött, trött, trött efter en massa nätter med alldeles för lite sömn.



Sjuk liten kille

!

Stefan klarade uppkörningen idag föresten!!! Grattis älskling!!

Sjuk..

Idag var det min tur att vara hemma med lilleman. Eftersom Stefan har varit hemma iveckan så fanns det ingen mat i kylen så vi drog in tilll stan för lite snabb handling. Efter en kvart på Ica var Isak helt slut och när vi kom hem hade han en temp på närmare 40 grader.. Då förstår man att han var slut.
Sen sov han i omgångar hela eftermiddagen och snart är det dax för sängen igen.
Inatt har han yrat och inte varit sig själv. Han har även klagat på ont i bakhuvudet och det känns inte så bra.
När febern bara steg i eftermiddag så bestämde jag mig för att ringa till vårdcentralen för lite rådfrågning.
Jag vet ju nästan säkert att det är svinis, men lite råd har väl aldrig skadat.
Hon på vc menade att det inte riktigt lät bra med så ont i huvudet som han har och så hög feber i snart 6 dagar så imorgon ska stefan ringa dit igen och få komma och visa upp Isak för en läkare.
De kan säkert inget göra, men kanske utesluta en massa tankar hos mig om att det kan vara hjärnhinneinflammation eller nåt annat allvarligt!

Önska oss lycka till!
Hon sa även att vi mest troligt också kommer att ramla dit i svinis, om det nu är det, men det har då jag inte tänkt! Jag har inte tid!!

Nu ska jag natta barnen, Stefan håller på och river i pannrummet. Shit så fint det kommer att bli!

Ha det bra hälsar vi från sjukstugan

FB

Hur kan man bli facebook beroende???
den frågan har jag ofta ställt mig själv och mina nära som är detta och aldrig riktigt förstått mig på detta fenomen, men....
Nu sitter jag där själv och kan knappt slita mig från det och min fråga blir då.. hur gick detta till?????

Annars är det lugnt i helgen. Isak vaknade med feber i morse och därför har alla våra planer blivit inställda. Ganska skönt med facit i hand. Nora har haft Erika som kompis hela dagen, både hos henne och nu är dom här. Skönt att hon har så fina vänner, hon med!

Imorgon har barnen uppvisning, men vi får se hur det går med den saken nu när vi verkar ha drabbats av svinis...... eller?!

Ha en fortsatt trevlig helg

Min man!

Måste bara få skryta över min man som klarade lastbils teorin idag!! Han kan han med!
Nu håller vi alla våra tummar för uppkörningen till veckan..

Kram, resten av veckan väntar LTU och inget bloggande

Vad hände??

I lördags förmiddag styrde vi saaben till Skellefteå för att svärmor behövde hjälp med diverse saker. Jag var inte så pigg på utflykten pga allt som jag skulle vara tvungen att skjuta på här hemma. Men, men vad gör man inte för att vara snäll.?
Vi kom och hjälpen gick fortare än vad vi anat varpå min svägerska kommer med den briljanta ideen att vi ska gå ut på krogen på kvällen. En kompis till henne skulle ha förfest och vi var säkert bjudna. Sagt och gjort, vi drog till Skellefteå stad för att ekipera framförallt Stefan som åkt till svärmor i mjukisar..!
Farmor ställde upp som barnvakt så det var bara börja festandet!!

Och kul var det också!
Åsas vän hade ett mysigt litet hus, hon har mellanlandat där eftersom hon och hennes man har separerat och de vill att barnen ska ha nära till mamma/pappa. Tänk hur det kan gå. Jag kom ihåg när de gifte sig och fick barn, först ett och för ett år sen en till kille. Nu bor de inte med varandra och har lämnat in skilsmässopapprena. Vad hände på vägen, undrar jag? Hon "skyller" på dåliga prioriteringar. De jobbar båda sjukt mycket och jobbet ligger varmt om hjärtat, sen kom barnen och sen renoveringen av huset och någonstans på vägen tappade de bort varandra.
Helt plötsligt en dag vaknade hon upp och hade tappat kärleken till sin man.
Hennes " ska aldrig göra igen", var att inte tappa bort varandra och ägna till tid kärleken. Ett gott råd tycker jag, lätt att säga , men svårt många gånger att leva upp till..
Jag har fått mig en tankeställare och en rädsla att själv vara den som vaknar en dag..
Jag och min man pratade länge och väl igår om detta och vi kom fram till att det aldrig ska hända oss!

Festen var rolig, krogen var kanon, morgondagen var sådär.. Inte för att jag var speciellt bakis, men tänk dig själv att vakna upp och inte ens ha ett par nya trosor att ta på dig! Vi drog rätt fort hemåt och jag sprang direkt in i duschen! *haha*
Kul var det iallafall som det brukar vara med spontanitet.
Vi fick även prov på vad liten världen är. Vi träffade nämligen 2 föräldrar till en kille som går i Noras klass på krogen! Kan ni tänka er förvåningen, 2 st från lilla byn som vi bor i! Jag träffade även en av mina finfin vänner som jag pluggar med, högre odds, men ändå! Kul kul

Nu är vardagen här igen och det blir plugg, plugg, plugg och sen LTU på onsdag.

Ha det gott kära vänner och tänk på kärleken!



" Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor"

Fredagsmys!

Någon mer än jag som får spel på den reklamen? Barnen å andra sida älskar den!
Äntligen fredag, äntligen idol och sovmorgon. Som jag har längtat.. vi i familjen Lindgren lider just nu av kronisk trötthet och den som har ett botemedel är välkommen att meddela detta till mig!
Jag tror att allt har börjat ta ut sin rätt här hemma, mycke plugg, långa dagis/frittedagar, pann h-vete som inte gick att laga mm, mm.
Stefan har också mycket just nu, med jobb, övertid och lillchef samt att han skriver teori för lastbil till veckan, så vi har fullt upp.
Jag tror att vi behöver lite (mycke) snö så vi kan slappa på skotern ett tag!

Nu väntar chipsen och godiset och bara 2 timmar kvar till världens bästa idol!

Ha det

KOLLA HIT!!!!!!!!!!!!

DET KOMMER NYHETER FRÅN MEANDI DEN 23/10!!!!!
Vilken lycka! Och en smygis...... det kommer röda efterlängtade plyschbyxor!

Annars är livet bra mycket bättre än förra veckan! Har haft en underbar vecka på förskolan med kanonbra handledare. Känner mig lättare och lugnare i själen och det beror nog också på alla fina vänner jag har runt omkring mig *kram*
Orka gå omkring och vara arg, sur och gnällig, nä livet blir mycket lättare om man drar på smilbanden och tar det med en nypa salt! Eller hur?

Nu ska jag hämta kottarna från kören sen ska jag börja planera för vår nya entre!
För er som inte vet så ska vi gräva jordvärme i dagarna och med detta kommer en massa nya projekt (och lån..)
Längtar till mina stora garderober och stora fina grovis!

Ha de!


Underbara helg

Äntligen säger jag bara! Äntligen helg
Veckan som gått har verkligen sugit ur all energi som jag äger och har och nu hoppas jag att helgen får mig att ladda om batterierna och på andra sidan kommer jag att vara pigg och glad. Eller glad är jag, men allt annat än pigg..
Nästa vecka börjar fältstudierna på en förskola här i Piteå och jag vill verkligen vara på topp! Det ska bli jätteskoj och jag ser fram emot det praktiska.
Nu väntar en renskrivning och sen hämta barnen, åka och handla och fika på stan. Ikväll, en behövlig idolkväll med goda vänner.

Ingen som har 120 000 kr attt låna eller möjligen ge oss???
Pelletspannan har gått sönder och vi planerar att borra bergvärme eller jordvärme eller allt vad det kan heta. Det kommer en kille idag och kollar läget för att sedan lämna en offert. Fan va tråkigt att lägga alla dessa pengar på något så tråkigt, men så nödvändigt som värme.. Och om det inte vore för att vi just har beställt pellets för närmare 10000 så vore det lungt, men snacka om att slänga pengarna i sjön..

Kontentan av det hela är att livet suger lite nu.. jag hade verkligen behövt en ikea resa i helgen. För det är ju alla kvinnors våta dröm! =) Hade nog hjälpt på traven att få bränna lite pengar där, det är jag helt övertygad om!



Jag får tänka tillbaka på de stunder när livet var som allra bäst...

Ha en trevlig helg

RSS 2.0