Helen Lindgren!

Idag fick jag äntligen mitt nya fina namn! Skatteverket skickade person beviset och samtidigt fick jag från körkortregistret att nu var det dax att förnya körkortet. Sagt och gjort.. jag och barnen  åkte in till stan och jag har nu tagit kort till detta!
Det känns väldigt lustigt och varje gång jag presenterar mig som Helen Lindgren vill jag bara le och säga att jag skojar! Men  jag gör ju faktiskt inte det. Det är nu, även officiellt, mitt namn.. Helen Lindgren.

Nästa vecka blir det pass dax. Om det nu bär iväg. Ingen har väl kunnat undgå att det bombas för fullt på mallorca, närmare bestämt på Palma Nova/ magaluf. Det ligger 40 minuter från Alcudia där vi ska bo och det känns sådär. om jag och Stefan hade åkt själva hade det varit ok, men nu när barnen ska med blir det lite värre. Man vill skydda barnen från allt farligt, det är väl bara naturligt. Jag har ringt och pratat med resebyrån och vi skulle höras igen på måndag med nya beslut från UD. Än så länge råder inget beslut som säger att man inte får resa dit. flygplatserna är öppna för hemresenärer men inte för dit resenärer, men det är ändå 5 veckor tills vi åker så mycket kan hända.
Vi kommer iallafall inte att avboka om inte UD råder till det.
Men fan va tungt det kommer att kännas om vi inte kan åka.. då blir det en sista minuten var som helst tror jag.. bara för att komma iväg en stund!

Håll i er gott folk.........
Jag har i kväll sprungit 2 km!!!!!!
Mitt nya liv är inlett! Skönt som fan var det och jag kommer defenitivt att göra om det.
Stefan springer tis, tors och sön så jag kommer att hänga på då. Barnen är så duktiga och klarar av att vara hemma den korta stunden själva. Dom tycker bara att det är roligt och spännande.

I helgen blir det kalas för hela slanten. Imorgon ska Isak på barnkalas på fm, sen fyller lilla Hanna 20, kan ni tänka, stor tjejen.. och på söndag ska vi fira kusin L som fyllde i onsdags. Det blir en trevlig helg.

Nä, nu väntar fredagsmys (utan godis)

Ha de!



Grattis älskade syster och gud dotter på din 20-års dag!

Bild bomb!



I Storforsen



Vackra, vackra Storforsen



båt tur med morfar









Nora och Stefan ska åka Break dance på Pite dansar och ler



Isak och favoriten, bilarna!



Det var det de!

Nu ska jag dricka lite kaffe i kvälls solen och njuta så länge det varar!
Återkommer senare..
Måste bara uppdatera lite i meandi.. Kan ni tänka att jag är fullbokad de 2 första veckorna och nästan den tredje veckan också! Nice, säger jag bara!

Nä, nu väntar kaffet!
Ha de!


Sova...

Igår sov jag bort nästan hela dan..
I lördags var det pdol fest hos vännerna Lotta och Fredrik. Riktigt trevligt hade vi måste jag säga, trots det pissiga vädret!
Vi "sjöng" singstar och alla var vi lika bra, vi spelade stafett kubb och där var vi bättre, men ändå förlorade vi, haha!

Det blev sent som sjutton och jag sov.. ja, nästan hela dan..
Stefan väckte mig vid 11 och då åt vi frukost, sen gick jag och la mig igen. Eftersom vi inte skulle hämta hem barnen igår så kände jag ingen panik att duscha mm. Jag vaknade klockan 15!! Har ni hört, klockan 15!!
Sen gjorde vi oss färdiga och for på ängeln och åt en bakis pizza och sen for vi på bio.
Vi såg den nya Harry Potter filmen. Mina förväntningar var enorma och när vi kom ut från biosalongen infann sig en känsla av besvikelse. Inte för att filmen var dålig, men det kändes hela tiden som en språng bräda till nästa film.
Det var en eller möjligen två saker som skulle hända för att kunna göra den sista filmen. Inte så värst spännande, men man måste väl ha sett den för att fatta den sista, antar jag.

Efter filmen for vi hem och... ja just det, sov!
Idag har jag städat och bäddat rent, bokat lite partyn och nu ska jag slå mig ner med " män som hatar kvinnor" och bara känna lugnet innan barnen kommer hem.

Ha de!



Längtar!!!!!

Pdol

Och så blev det ändå en pdol kväll för oss i familjen Lindgren.
Igår när Stefan slutat jobba bar det av till området för god mat, karusell, karamell och en massa trevligt folk!
Vi har aldrig förr varit på området en onsdag med barnen, men det är starkt att rekommendera. Massor med barnfamiljer, massor av folk man känner, men aldrig träffar och som barnen fick åka! Länge och för hela slanten, som mormor sa.

Nora är härmed också invigd i de vuxnas åksätt. Hon provade på att åka den ena efter den andra "farliga vuxenkarusellen" och som hon gillade det! Men droppen kom vid break dance, tror jag att den heter. Efter den karusellen började hon må så smått illa. Det var nog en kombination av alla olika åk attraktioner och det eviga snurrandet i den sistnämda. Men hon uttryckte sig som så: Jag har aldrig mått så här förr! Och den pedagogiska pappan svarade: Ja, du gumman, det är inte sista gången du kommer att må så här!

Men vi hade en rolig upplevelse och det är väl det som räknas! Isak åkte bilarna som bara den. Jag tror att det blev 3 gånger på raken, han bara bytte bil!
Det blev radiobilar, larven och allt som snurrade fort och länge. Det blev sockervadd, remmar, god mat och slusch så det nästan sprutade ur öronen på oss. Och framför allt så gick det alldeles för mycket pengar för vår (läs Stefans) börs..
Men kul hade vi och JÄTTEtrötta barn i bilen på väg hem flera timmar efter läggdags..

Idag väntar en lugn dag hemma, med lite städ och fix. Sen blir det vår första hemmakväll tillsammans denna vecka. Det har varit något varenda kväll, men ikväll blir det familjemys i soffan!

Ha de!

Slitz modell, de ni!

Har ni någon gång googlat på erat namn? Jag vet att ni har det, så även jag. Och nu när jag har bytt efternamn tänkte jag kolla vad som kom upp då. Sagt och gjort.. Det första som dyker upp är: Helen Lindgren, slitz modell 2007!!
De ni, det var mer än jag visste, men få se.. 2007.. det var åter som jag glömt, eller...!
Hahahaha, roligt var det iallafall och rätt så snygg var jag!

Jo, gott folk, jag har lite att göra..

Ska iväg till meandi tjejen, men eftersom Stefans intressen(läs jobb åtaganden) alltid går först så sitter jag här fortfarande. han skulle komma hem 18.30 och det har passerat för 2 min sen. Inte för att jag hade så stora förhoppningar att han skulle vara i tid.....*less på min man*

väntar, väntar..
Ska ropa hem barnen nu och pussa lite på dem innan j

Hammenviken

Idag blir det att trotsa vädret litegrann och fara på Hammen och solbada.
Tempmätaren visar 20 grader, men jag tycker att det känns liite svalare, men allt för att få sola lite..

Jag fick tipset av en blogg som jag följer att se en seie på mtv.com som heter " 16 and pregnant". Detta jag gjorde igår och som mina tårar flödade... den sista delen som ligger ute handlar om ett par som blir gravida, men eftersom de bara är 16 år beslutar de sig för att adoptera bort deras lilla dotter.. fy säger jag bara.
Man får följa deras resa genom graviditeten och förlossningen och slutligen adoptionen. Mycket känslor...
Se det, ett tips!

Ikväll ska jag iväg till en som har slutat sälja meandi för att ta över lite smått och gott från henne. Det blir bra att få prata med nån som har erfarenhet och som kan ge mig tips och råd.
Men jag måste säga att lite besviken är jag att ingen av mina närmaste vänner har bokat ett party...Fy på er!

Nu ska jag ringa skattemyndigheterna för tydligen heter jag numer Edin Lindgren! Vilket jag inte vill och inte har ansökt om, fattar de inte det!



Mums mmed glass!

Ha de!

Båt!

Idag ser det ut att bli riktigt ok väder!
Vi drar ut med morfars båt och ikväll är det kalas för Nora.

Over and out..

Therese, detta är till dig!

Therese tyckte att jag skulle ändra mitt soontoobe eftersom jag numer är fru och inte snart fru. Så nu min vän är det fixat!
Men som sagt, soon to be kommer vi ju alltid att vara, eller hur!

Fredag!

Och så var det fredag igen. Sista dagen på Stefans semester.
Den kommer att sörjas hos våra vänner Lotta och Fredde.. eller sörjas och sörjas, det brukar inte bli mycket av den varan när vi umgås, men iallafall.
Tänk om han kunde ha några veckor till, f-n va skönt det skulle va!

Igår var vi hos vännerna på Djupviken. De skulle lägga klinker på toan och Steffe hjälpte till. Det blev en god middag och mycket skvaller snack! Trevligt!!

Nästa vecka börjar PDOL och jag har väl aldrig känt mig så off på festivalen som i år.. Jag känner inget som helst sug att fara dit och det skulle verkligen inte röra mig i ryggen om det regnade hela helgen så jag slapp.. självklart önskar jag alla som är taggade att det ska bli bra festivalväder, men jag bryr mig inte..
På lördag ska vi dit med barnen (om det inte regnar) och det är alltid en upplevelse. Att se deras miner när de får åka karusell och när det suger till i magen på dem! Det är vad jag ser fram emot under PDOL veckan och inget annat!

Vad jag ser fram emot är den underbara bröllops semestern som snart infinner sig!! Det blir nice!

Längtar som bara den efter korten som Hanna snart är klar med, eller?!

Känns som att detta inlägg blev ett klagorop, och att jag är jätte deppig, men så är det absolut inte.. jag är lite nyvaken och sen har jag haft ont i skallen sen i söndags och har det fortfarande och det kanske hjälper till min ovilja till allt! Jag vet inte..
Är det någon som har ett kanontips på hur man blir av med värk fan så är jag öppen för förslag. Lobotomi, knark mm. Som sagt öppen för allt!

Ha en trevlig helg allesammans!



Ljuva unge!

Storforsen!

Igår tog vi en dagstur till Storforsen. Det var säkert 20 år sen både jag och Stefan var där senast och det var en angenäm upplevelse! Snacka om att det är vackert där!! Barnen var helt trollbundna hela dagen, hoppa på klippor, höra forsens dån, bada i de små pölarna och ha picnic på hällorna.
Isak fick lite skavsår, men inte ens då gnällde han. De ville verkligen hinna överallt!
Tro det eller ej, men vi hann få kanske 3 kort innan kameran än en gång la av... j-la kamera... snart köper jag en ny, det ska gudarna veta!
Bilder kommer så småningom!

Imorgon bär det av på än en liten tripp, kan bli mera av den varan i sommar innan vi drar på långtur till mallis! Då bär det av till Skellefteå och hälsa på både släkt och vänner. Ska bli riktigt trevligt. Återkommer nån gång innan helgen..

Nästa vecka börjar Stefan om att jobba och det känns inte så skoj.. Tänk om han kunde vara ledig i minst 2 veckor till..

Bjuder på lite andra sommarbilder innan kameran funkar och Storforsen bilderna kommer upp!







Cyklop måste man ha!

Ha de!

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år och det blir att fira med middag hos henne ikväll!
Känns som att vi i våran familj inte riktigt har lust med kalas.. det blev så mycket av den varan för en vecka sen!
Just nu känns det iallafall som att jag har landat i den nya rollen som fru Lindgren, vilket är såå skönt.
Annars har det varit mycket i veckan ändå, allt som ska fixas med meandi och så, men nu är det bara att börja boka in träffar! Har redan bokat en och jag hoppas att det blir många fler!

Annars blir helgen lugn.. Stefan ska iväg till Långnäs imorgon och se dragracing, hans höjdpunkt varje år!
Jag och barnen kanske åker till ridhuset för att kika på Hildas häst, Bella. Barnen har sett henne, men inte jag och jag kan knappt bärga mig! Måste bara höra med familjen om det är ok att vi kommer en sväng!

Nu hoppas jag bara på lite sol och värme, det är faktiskt bara mitten på juli och vi har nästan inte haft nå värme alls! Känner mig inte mättad på värmen än och VILL ha mer innan vi åker till mallis!

Ha de! Vi hörs efter helgen! och glöm inte...boka på!

Officiellt!

Nu är det officiellt!
Jag blir ny Meandi säljare från den 10 augusti! Det känns jättespännande och roligt!
Hoppas att det kommer att gå vägen och att jag kommer att våga.. skräckblandad förtjusning!
Men skitroligt!!!

Boka gärna en visning med mig 070-2182866



Ha de!

Bessie!

Detta inlägg är bara för dig, Hilda!
Som du ser så mår Bessie utmärkt hos oss. Hon myser i sin bur, äter, bajsar och mår väl!
Att hon är ganska trött kan man förstå för hon har redan idag varit ute i koppel 3 gånger!!
Men hon sköter sig exemplariskt, myser när vi håller i henne och bara kurar ihop sig i våra famnar. Hon har inte försökt att göra något ofog utan hon är bara snäll!





Hon hoppade upp i Noras famn för att mysa en stund!

Ha de!

Trött trött..

Jag kan inte fatta hur trött man egentligen kan vara... det känns som att jag blivit överkörd av en låångtradare och sen backad på igen.. men det är väl så att gifta sig, kanske ett gott tecken.

Dagen idag började med att vi åkte in till stan och inhandlade ite presenter till alla som har varit en klippa under veckorna innan och dagarna efter bröllopet. Sen drog vi iväg på resebyrån och bokade en resa!!
Det bär av till Mallorca och närmare bestämt Alcudia. denna plats brukar kallas för den gyllene bukten och det ser helt underbart ut på bilderna! Vi längtar såå mycket.
Eftersom det är vår bröllopsresa lyxade vi till det och bokade fast oss på ett fyrstjärnigt hotell! På ett sånt lyx har vi aldrig tidigare bott och det känns riktigt bra!

Efter denna stora grej bar det iväg till käraste syster för lite middag och mys. Vi sa även hejdå till min moster med familj som åker hem imorgon. De hade filmat nästan hela vigseln och denna film fick vi se idag och jag blev lite rörd, många känslor som kom upp till ytan må jag säga! Men vackert var det!! (om jag får säga det själv..)

Nora är även hon en liten lycklig tjej idag.
hon har fått låna hem Hildas kanin ett par veckor här i sommar. Hilda har köpt en häst och har inte riktigt samma tid med lilla Bessie längre så vi fick äran att hyra henne ettt tag framöver, ingen gladare än Nora.



Hotellet i Alcudia



Barnens favorit! Piratskepp i poolen



Här kommer jag attt ligga måånga timmar



Skepp och en massa vattenrutchkanor



Hotell området





vackra vyer och turkost vatten!

Den 4/9 bär det av och vi längtar såå..

Ha de!


Helen Lindgren!

Helt sjukt eller hur, men numer heter jag alltså Helen Lindgren
Dagen var helt underbar, den har inte kunnat bli mer perfekt!
Allt som jag nånsin drömt om blev en verklighet just den 4 juli 2009!!
JaG kan inte ens beskriva dagen i ord för det är så svårt att klä alla känslor och händelser i ord.
Ni som delade denna dag med oss såg säkert våran lycka i våra ögon. Att jag grät mest hela tiden i kyrka är något som jag absolut inte trodde jag skulle göra men det gick inte att hålla tillbaka.

Just nu k'änner jag ett uns av tomhet, men ett stort svall av lycka! Jag är rätt så glad att det är över och att jag nu kan fokusera på något annat än bröllopet (om än det har varit en fröjd att planera, det måste jag säga!)

Jag är såå sugen att se lite kort från oss som brudpar så ni som tog många fina kort, maila gärna dessa till mig så att jag får se, jag är så nyfiken!! våran fotograf för dagen har nämligen dragit till Hultsfred och kommer inte hem förrän om en vecka så innan dess har jag inte heller tillgång till hennes kort...

Ha de!

En snodd bild från Hanna



Vi är verkligen ett snyggt par om jag får säga det själv!

Prov

Provsminkning, provsmakning mm. Den här våren har det varit mycket av den varan och snart är allt över och slut.. eller är det bara början, början på vårt livslånga äktenskap!
bröllopsnerverna har börjat göra sig påminda och jag måste erkänna att jag sover oroligt på nätterna och det hör inte till vanligheterna..
Jag (läs min syster) har nu färgat håret, brynen, sminkat mig så som jag kommer att se ut och idag hämtar vi nycklen till lokalen. Allt börjat bli så verkligt!
I ärlighetens namn trodde jag sldrig att den här dagen skulle komma. Jag tänkte att kanske den 4 juli stycks ur almenackan innan vi ska gifta oss, eller nå. Jag trodde verkligen inte att den hätr dagen skulle komma!
Men ingen kan vara så lycklig, pirrig, förväntansfull som jag, det är då säkert!

Nu tar jag än en gång en liten bloggpaus för som ni säkert förstår så har vi en del att stå i de närmsta dagarna. Jag återkommer som fru Lindgren i en ny och bättre upplaga!!

Ha de och håll tummarna för ett kanonväder på lördag!

RSS 2.0