lite..

... bilder som jag kanske inte vill att ni ska se, men eftersom Hanna är såå snäll har hon inte lagt ut de värsta!
Jag länkar till hennes blogg bara för att ni ska få se min blivande man i hans "favorit outfit"! Mycket möjligt att vi kommer att få se han i den lite oftare..eller så inte!

http://www.hannakey.blogspot.com

enjoy...

Möhippa!

Så igår var det då dax!
På morgonen hade jag en ny lapp och en väska på bron innehållande ett jaktar lövställ. Fråga mig egentligen inte vad det är för det vet jag faktiskt inte! Detta skulle jag då ha på mig när jag blev hämtad precis kl 9.45. Och det jag blev med ögonbindel och iväg åkandes i en bil till en skog där jag fick skjuta lerduvor. Sjukt kul var det och det faktum att jag träffade gjoirde ju inte saken mindre kul!
Sen bar de iväg till Lotta för lunch och en makeover.
jag fick ta på mig en leopard klänning, skor med sviiiiiinhöga klackar, smink som inte är av denna värld och ett hår som.... ja, inte heller är av en annan värld..
Man kan sammanfatta det hela med att jag såg ut som en ryss hora!!
Sen kom Lisa och hämtade mig i deras super läckra corvette utan tak och det bar av till stan där jag fick göra en massa pinsamheter, men är det någon gång som man ska bjuda på sig själv så är det väl på sin möhippa, eller hur!?

Stefan hade även han lite roligt på sin svensexa och vi sammanstrålade hos syster yster för vansinningt god mat, god dricka och gott sällskap.
Hemma.. ja det var vi inte förrän kl 04.30!!

Men f-n va kul det var!
Tack än en gång alla underbara vänner, ni är dom absolut bästa!!
Ev. kommer det bilder, ev lånade av min kära Hanna, vi får se.. men bilder på min kära blivande kommer absolut!!

Ha de!

Btw, bilket fantastiskt väder vi har, äntligen sommar, me like!

Förrätten!

Måste bara lägga in en bild på den supergoda förrätten som Therese har gjort till bröllopet! Mums!


Midsommar paus!

Snart är det midsommar och jag kommer att ta en paus från bloggen under midsommarhelgen. Av förklarliga orsaker..
Midsommafesten kommer att hållas hemma hos oss med en massa vuxna och barn, med en massa mat och dryck och sovfrämmande. Jättetrevligt! men ingen tid för bloggande..

En massa förberedelser för den blivande 30-åringen. Även där en massa vuxna och barn, en massa mat och dryck och eftersom han fyller redan på tisdag så.. ingen tid för bloggande då heller!
måndagen kommer att gå åt till att laga en massa mat, men min kära mor och syster har lovat att hjälpa mig, TACK, ni är bäst!!

Imorgon ska jag och barnen hänga på låset när coop öppnar, handla och sen bär det av till en blomsterträdgård för att inhandla lite blommor, uteblommor nu när det ser ut som att sommaren kommer!
Lagom till Stefans semester som också börjar imorgon eftermiddag! Oj, så sköna dagar vi ska ha!
Iallafall efter bröllopet.. det är ju en del att stå i innan det blir vila och semester på riktigt!

Kvällen hos prästen gick bra igår, barnen skötte sig perfekt omän det blev lite fnitter när Sytefan stakade sig på mina namn.. redan och det var inte ens på riktigt! Men jag blev också väldigt nervös det måste jag medge!

Lägger in lite bilder på en uttråkad Isak och hans kära mor! Kan tänkas att vi hade lite lite att göra..



He en trevlig mdsommar gott folk, det ska vi ha

Konstigt!

Ja, det är verkligen konstigt att läsa att Laila Bagge och Niklas Wahlgren ska gifta sig! Hur länge har de känt varann egentligen? Men det verkar inte spela nån roll.. själv har jag väntat i ca 8 år på att bli gift och det är först nu som min kära m2b verkar tycka att vi känner varann tillräckligt!
vi har alltså känt varandra i 13 år och det är först nu... ja alla är vi olika!
Tack och lov för det för jag kan sätta en stor peng på att vårt äktenskap står emot mer trubbel än vad deras gör! Och jag känner mig rätt stolt för.

Nora har varit hos tandläkaren idag och hon hade inga hål och det gör mig också rätt så stolt!

I eftermiddag ska vi och prata med prästen. Det är då vi ska få veta hur och var vi ska stå och gå.. det börjar verkligen närma sig!

ha de!

och så var det måndag igen..

Helgen som gått har varit bra!
Gunvor blev 60 år och vi firade med pompa och ståt.. not, men iallafall! det var väl så trevligt som vi förväntat oss
I fredags kom vi ju på den briljanta iden att göra om vårt liilllla förråd till datarum så att vi får ut datorn ur sovrummet så i går bar det av till luleå för att inhandla lite tapeter, element och dylikt. det gick bra och Stefan håller på för fuööt att måla och slipa och snart tapetsera oxå!
före och efter bilder kommer senare!

Nu ska jag vara kaffekokare
Ha de!

hmmm..

En ny lapp på mitt fönster.... börjar bli en följetong det här...

annars är det lugnt, sitter här i målarbyxor för nu är det stora röjar dagen! Det ska målas och göras färdigt i ett litet rum innanför garaget där datorn ska placeras. Nu är jag väldigt less att ha datorn i vårt sovrum så nu åker den UT!

I eftermiddag bär det av till Gunvors 60-års kalas med lite mat och dryck, men det blir lungt för oss.
En sån hektisk vår och sommar som vi har nu har vi nog aldrig haft och vi känner båda två att de helgen och dagar som är kvar innan bröllopet ska vi ta det så lugnt det bara går..
Men som sagt, vi är ju inte tröga, vi fattar också att det inte kommer att gå! Men ikväll blir det lugnt iallafall

Ha de!

Examen

Imorgon är det examen för våran stora tjej, tänk att hon redan går ut ettan!
Det känns som igår när hon låg och sov på min arm.. (ja, det var faktiskt det enda hon gjorde! sov alltså!)
Mormor och morfar kom mer i vanlig ordning för att fira denna tillställning, men eftersom jag har haft mina tankar på annat så åker vi in till stan för att fira. Det blir med andra ord fika på stan, men det går nog bra det också!
det blir även att fixa lite småsaker till bröllopet samt till 30-års dagen.
Vad f-n köper man till en som fyller 30? det ska ju vara lite speciellt, jag menar, 30 blir man bara en gång.. Men jag har faktiskt ingen aning..
Jag gav på förslag att han skulle få ringen som han sen ska sätta på mitt finger i present, men det gick inte hem
Fattar ingenting??
Ett annat förslag var resan som vi önskat oss i bröllopspresent men det var inte heller så populärt! Han är kräsen, karln!

Imorgon kommer all vår energi ligga hos vår finfina tös som nu blivit så stor att hon ska ha sitt första sommarlov. Så ha det bra och gör en  fin soldans så att den tittar fram lagom till examen!


Usch..

vad det är jobbigt när ingenting går som man vill..
Det vekar vara dödsdömt att få tag i någon som kan stå i baren på vårt bröllop!! Snart har jag öppen bar och alla får tömma flaskor och boxar själva.. Är det verkligen ingen som kan ställa upp???? Snart drar väl serveringspersonalen sig också ur.. det vore verkligen toppen..

Sen min nya förlovningsring som skulle ha kommit igår.. den är inte framme än och den KAN ha kommit bort i posten! Jag tror faktiskt att jag svimmar!!! Hur fan kan det va möjligt..
Men det saknas ju bara detta

Ingen personal och ingen ring, ja, det är ju toppen

Helgens bravader!

Oj, vad vi har haft trevligt i helgen!
Det blev ingen möhippa eller svensexa, meningen är väl att vi ska våndas ett tag till kan jag tro.. när vi minst anar det!

Istället blev det en perfekt dag och kväll med vännerna från djupviken! de hade anordnat en massa roliga (Och pinsamma!) tävlingar vill jag lova! Men det är ju så det ska vara när man ska gifta sig. Jag kan inte fatta att på lördag är det bara 3 veckor kvar! Fatta det är ju ingenting..
Jag tycker själv att jag är ganska klar med mycket som ska fixas. Det som är kvar går liksom inte att göra förrän sista veckan.
Det mest besvärliga är att Stefan fyller 30  mitt i alltihopa, men det är bara en dag så det ska vi nog ordna! man fyller bara 30 en gång i livet så då får vi stå vårt kast när vi valde bröllopsdatum!!

ha de! Nu väntar soffan och en stund recovery innan Nora kommer hem med allla sina kompisar!

Tiden står stilla!

Jag möts av ett kuvert där det står att snart är det dax.. sen dess har tiden stått stilla.
Jag vet inte vad som händer eller när det händer och det känns lite övermäktigt..jag har till och med fått en stressfinne i allt detta!
Tiden får utvisa eller hur mina vänner!

Ha de!

Bus eller Godis?

Så kan man sammanfatta helgen som kommer!
Vi vet egentligen inte vad som kommer att hända. Imorgon ska vi lämna barnen hos morfar och sen åker vi vidare till Djupviken. Där väntar något, men vi vet inte vad, men en massa skoj blir det säkert. Det enda vi vet är att vi ska ha oömma kläder och något finare till kvällen! Spännande, spännande!!

Idag har jag och Isak varit och gjort stan osäker. Handlade en blixten tröja till Isak. Vill egentligen inte att Isak har såna kläder, men efter gårdagen som spenderades i svensbyn fanns det inget alternativ! Sonen i den familjen hade en sån så Isak skulle också ha en sån! Sagt och gjort och den var verkligen jättefin.
Till Nora blev det 2 bubbliga tröjor i superfina färger på Hansens barn och till mig en snygg svart tunika och en klänning på Cubus! Tror att det blir den imorgon på kvällen, med ett par leggings och pumps till.

Ikväll kommer Hanna och hälsar på och vi planerar färdigt om vilka typer av kort som SKA tas på bröllopet, sen blir det en massa spontana som säkert kommer att bli bättre. Men kort på frisyren och buketten är ett måste.
Vi har pratat lite löst om att ta "trasch the dress" kort efter ett par dagar, det lutar åt det.

Ha en trevlig helg! Det kommer vi att ha.
Sist men inte minst så önskar jag att familjen Lundström kommer att få en kanonsemester i Turkiet!!



Njuter av sin glass!

Snopet!

Nu när det bara är 2 veckor kvar innan sommarlovet är det alltid en massa aktiviteter på skolan. Så även idag.
nora skulle ha med sig något att dricka och en frukt för idag var det skogspromenad som stod på schemat.
Sagt och gjort, jag försöker att öppna saftflaskan. Jag gör verkligen mitt yttersta för att öppna flaskan men korken vägrar att röra på sig!
jag ropar till Nora att hon får nöja sig med juice för att jag får inte upp saften. Hon kommer och ber att få prova, jag tänker: ja, varför inte, vad är oddsen..
Tror ni inte att ungen får upp den!! Typ, hur lätt som helst! Det är bara att lämna w.o när till och med ens 8-åriga dotter är starkare i nyperna än jag..

Ikväll är det sommarfest på förskolan och vi hoppas på lite bättre väder!
Nu är det dax för mig att åka så..

Ha de!

Boktips

Ni som inte har läst Pigge Werkelins bok " Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak", läs den!
Jag har äntligen kommit mig för att läsa den och det är absolut inget jag ångrar, den är så gripande och välskriven.
Jag blev väldigt berörs av tsunamin när den drabbade thailand, kanske på grund av alla barn som vågen tog och denna bok skildrar verkligen det grymma öde som alla människor fick gå tillmötes.
Det kan inte bara ha varit jag som blev berörd! Alla ni andra som också blev det, Läs den!!

Det blev ett kort inlägg, men jag ska lämna barnen i skola och förskola och sen ska jag renskriva festhäftet!

Ha de!

Snart sommar gott folk!


RSS 2.0