Idol 2009

Hörde precis att Idol ska dra igång! Jag älskar Idol, är ett stort fan och missar inte ett enda program!!
Så hur har dom då tänkt när dom ska börja sända Idol under veckan som jag inte kan bänka mig framför tv:n??
Deras största groopie!!
Fan att vi var tvungna att boka resa just den veckan... Ska spela in vartenda program och när vi kommer hem ska jag köra ut man och barn och bara sitta och le för mig själv...

Nu väntar god middag, lite vin och fredagsmys, den sista innan resan!

Hoppas helgen blir till belåtenhet, vi syns på andra sidan

..

Växlingen har löst sig så nu kan ni sluta att komma med olika förslag, gott folk!
Min kära syster har lovat att växla de första tusenlapparna till euro så nu känner jag mig genast lugnare.
Idag blir det en tripp till stan för att kolla av det sista inför resan, eller rättare sagt börja beta av den låånga listan.
Ö&B, Barnens Hus, Dollarstore, Apoteket, Coop mfl.

Ikväll bär det av på en visning i Rosvik. Tack och lov för gps:n, annars har jag ALDRIG hittat! Tror aldrig att jag varit i Rosvik..nä, det har jag inte. Och långt är det också! Nästan 4 mil enkel väg. Hoppas att dom handlar för hela slanten!



Barnen längtar också!

Ha de!

9 Dagar kvar!

Om 9 dagar åker vi till Alcudia!! Då sitter jag här just nu och försöker plita ner lite skolarbete innan vi åker till Kallax! Kan ni fatta, bara 9 dagar och så mycket att göra. Ska försöka att hinna med lite fix i veckan annars blir det att göra det sista nästa torsdag och det känns lite för snävt för att vara jag.
Sen är det det här med att växla lite pengar. är det någon som vet om det går att ta ut euro från en vanlig automat?? Har hört att så ska vara fallet, men har aldrig sett det med egna ögon..
Annars blir det väl att växla på Kallax, men måste man beställa euro eller finns det där??
Vädret ser stabilt ut på plats, idag endast 37 grader och strålande sol!
*längtar*



Men snart är vi där!

Ha de!

Vinst!

Jag har vunnit försäljningen här uppe i norr, de första 2 veckorna efter släppet av Meandi!! Fasen va bra jag är!!
vad jag har vunnit? Nä, det vet jag inte, säkert inget. Och dessutom har jag bara vunnit av oss som börjat sälja denna kollektion.. men ändå. Jag känner mig ändå duktig! Kanske lite överdrivet, men ändå..

Annars har helgen varit bra. isak åkte till mormor tidigt på lördags morgon och vi i övriga familjen drog iväg till Luleå. Nora shoppade lite skolsaker i "high school musical" tema, Stefan shoppade shorts, linnen och naturligtvis, motorsågssaker.. Jag shoppade lite kläder, mest till barnen, men även til mig själv! Skolan börjar ju snart och då måste man ha lite nytt på sig. Jag och Nora fastnade på Polarn. Hon provade deras ytterkläder och blev jätteförälskad. dom var verkligen jättesnygga, men håller dom måttet??
Jag tror att det blir jacka och byxa från Gneis istället, dom är prisvärda och jättesnygga!
Ringde förövrigt dit idag för att få veta vad de exakt kostar, men hon var så hemlighetsfull och sa bara att jag skulle va tvungen att vänta tills på fredag...känner mig som ett barn på julafton! Vill veta NU!

Veckan i övrigt blir hektiskt, har massor med visningar och har massor att fixa innan skolstarten på måndag, hämta passet, börja tvätta upp kläderna som ska med till Mallis, ja listan kan göras låång. Det är bara att börja beta av den.

Ha de!

Helg igen

Så vankas det ytterligare en helg, skönt tycker jag!
Snart drar skolan igång för min del och med alla partyn inbokade lär jag få häcken full så jag passar på att njuta.
Imorgon ska lill killen sova hos mormor. Som han längtar! Just nu sitter han och gör en teckning med en massa pyssel på till henne och sen ska han packa!
Nora började skolan igår, med ny lärare och nytt klassrum, men till skillnad från mig när jag skulle börja om efter sommarlovet, var hon inte ett dugg nervös! Själv höll jag alltid på att göra i brallan..
Det gick bra och hon kunde knappt vänta till idag!

Jag, min man och Nora ska bara mysa i helgen. Kanske blir det en tripp till Luleå för lite skolshopping och motorsågs delar, men vi vet inte än.
Min man har nämligen en ny fetisch.. sin motorsåg! Varje dag i veckan har han hållit på med denna såg, pillat och provat, fixat och trixat, men nu äntligen går den och han ä'r lycklig som ett barn på julafton. Lite reservdelar behöver den allt och det finns tydligen inte närmare än Luleå, så vi får väl se!
Då blir det garanterat en sväng på polarn också, det ska jag se till!

Overall problemet är löst..tror jag iallafall. Det blir en 116 för er som undrade ;) haha

Ha en trevlig helg, hoppas att vi hörs till veckan, har sjukt många partyn till veckan..

Det här med overall..

Isak ska få en ny overall i år. Jag har fastnat för Reimas kiddo. Den har jag nu provat i 2 omgångar och jag är så nöjd, så varför bryta ett vinnande konsept. Så långt är jag nöjd, men nu till problemet.
Jag har varit så säker på att jag ska köpa en i st 116. Man hoppar över 2 storlekar från den förra overallen så är det och då blir det 116.
 Men så kommer Lotta och undrar om hon kan köpa 122 till hennes dotter, för vi köper ju faktiskt 110 på kläder... Jo, det är ju sant och så var tankarna igång. Jag har nyss börjat köpa 110 på kläder och det är stort må jag säga. Inte byxor så värst, men tröjor.
Hur ska jag göra????? 116 eller 122.
Till saken hör att när overallerna kommer till Piteå så är vi i Spanien. Jag vet vilken rusch det blir så när vi kommer hem är dom slut! F**k....
Det blir nog så min vän, att du får köpa 2 st och jag får lämna tillbaka en!

Imorgon ska jag till Linda och prova en overall i st 122 och är den alldeles för stor,blir det nog bara en 116. Kanske.
Om jag var ekonomiskt oberoende så skulle jag köpa 116, men som studemnt så blir det nog en 122. Kanske.
Fan jag vet inte..

Men kolla in så snygg den är!



Snygg mössan till!

Ha de!

Syskon bråk

Jag läste en artikel för ett tag sen som handlade om syskongräl. Syftet med artikeln var att få oss föräldrar att förstå hur viktigt det är att låta sina barn gräla sinsemellan. De utveckar både det ena och det andra när de får gräla med varandra. De utvecklade självförtroende, de fann sin personlighet osv osv.
Men det jag inte förstår är hur kan man få bättre självförtroende när ens storasyster skriker att lillebror är " dum i huvet", eller att lillebror retas och står i dörren och gnäller? Hur kan det komma sig? Det framgick inte av artikeln HUR barnen skulle utveckla detta, men ett är då säkert,..
Må vara att det är bra för barnen att bråka, men det är såå frustrerande och jag tror inte att jag är ensam om att tycka detta. Ingen förälder som jag känner säger när deras barn bråkar:"jo, men det är bra för utvecklingen". Nä, snarare så grälar man på dem om att de ska hålla sams och hellre prata och leka med varandra!

Det kanske bara är jag som har barn som hela tiden är i luven på varandra och alla ni andra där ute håller helt med om att det är ok att kalla varndra saker och skrika och gräla?! Då ber kjag om ursäkt för mitt inlägg, men jag håller på att bli tokig! Mina små bara bråkar och det går inte ens 2 minuter från det att de vaknar så är det en konflikt!!!!
Spader, verkligen..

Nog om detta (kan det nånsin bli nog om detta??). Nu ska jag baka en sockerkaka till efterrätt ikväll!
Mums

Ha de!



Underbara barn..men snälla, håll sams nån gång!

Spontan middag!

Nu är vi nyss hemkomna från en spontan middag hos vännerna på Djupviken. Smaskigt och trevligt!
Magen putar mer nu än för en vecka sen, mysigt ser det ut!
Snart är det dax för barnen att sova, Isak har varit trött och gnällig hela dagen och nu när skola och dagis börjar är det verkligen hög tid att vända tillbaka dygnet!
En annan sov bort nästan hela dagen igår... det blev lite väl mycket fest för mig i fredags och jag var såå dålig igår..
Men det är väl så det kan va ibland, det bjuder jag på!

I veckan väntar mer meandi partyn, tandläkarbesök och mest troligt inköp av en ny overall till Isak. Vi får se vad helgen bjuder på!
Hörs senare i veckan, Ha de!

Dålig uppdatering!

Ursäkta för dålig uppdatering, men det har verkligen varit fullt ös hela veckan. Meandi har dragit igång på allvar och jag har varit borta varenda kväll denna vecka så även ikväll, men shit va kul det är! Jag ångrar inte för en sekund att jag började som säljare, känns bara lite tråkigt att jag inte kommer att hinna med det lika mycket när skolan börjar..
Synd är också att ju mer jag visar kläderna ju mer vill jag har ALLT till mina barn!! Omöjligt jag vet men man måste få drömma..
Mitt i allt Meandi liv så har vi hunnit byta bil. Det blev den gubbfärgade saaben, haha, nä den är fin och väldans skön att köra!
Vi har även bestämt vilken stuga vi ska bygga nästa sommar, finfin! Om vi får bygglov vill säga, men det bör vi få.
Jag har även hunnit med att stjusa Nora till Skellefteå till kusinen för en 2dagars övernattning! Kul för henne och gråt och tandagnisslan för Isak. Nora får göra så mycket kul som inte han får och han tycker verkligen att det suger. Sova hos kusiner, sova i tält, åka på en massa kalas, bada själv på poolen mm. Det enda han får höra är att han är för liten och hur kul är det. Att han snart ska få sova hs mormor själv väger faktiskt inte upp att inte få sova hos storkusinen..
På fredag kommer Nora hem och det blir middag med föräldrarna och Lotta och Fredde. Hoppas att Isak håller sig frisk, han har krupp hostat 2 nätter på rad och jag bara väntar på febern. Vore skönt om den kom nu så att han hinner vara sjuk innan vi åker till Mallis. Det är ju faktiskt bara 3 veckor kvar.

Idag blir det ett besök i Svensbyn och ikväll ännu en Meandi träff. Kom ihåg att ni som vill beställa, men inte ha ett party, hör av er så lägger jag en order! Man behöver inte gå på träff för att ha fina kläder ;)



Härlig kusinbild med en kusse kort!



På leklandet Havsbadet



Nora åker linbana





Nora på stugan









Våran tomt! Mycket jobb..



Barnen hittade en trollslända, tyvärr dog den kort efter att bilden togs..



Så här vacker himmel hade vi i söndags efter att ett åskoväder dragit förbi, det lönar sig att bo i Lillpite!

Ha de!

Bröllop!!




Helgens bravader

Vilken helg vi har haft!
Och många med oss. Sommaren slog till på sitt allra bästa humör och bjöd på varma vindar och stekande sol!

I lördags åkte vi upp till våra vänners stuga där dagen tillbringades mest i det varma vattnet. Det var säkert 25 grader varmt och jag doppade mig inte utan jag badade!! Härligt!
God mat och glada nyheter präglade dagen och när vi åkte hem var vi mer än sugna på att påbörja bygget av våran egen lilla stuga.

Igår söndag var det dax för kalas, känns super töntigt att fira en som fyller 29 men, men. Lilla släkten kom hit och vi hade en  mysig dag tillsammans. Barnen åkte på poolen för att svalka sig en stund i hettan, men de badade även nere i älven och det är inte vanligt!
När barnen somnat igår drog det in ett oväder över Lillpite och jag och Stefan satte oss ute för att titta på blixtrarna, myspys!

Bilder kommer senare, nu har jag fullt upp inför säljstarten ikväll!! Önska mig lycka till, jag är liiite nervös!!!!!!

Ha de!

Grattis!

Grattis till mig! Idag fyller jag nämligen 29 år. Ingen åldersnoja så långt ögat kan nå! Jag tycker faktiskt att jag är rätt så ung än.
Så grattis till mig!
Idag ska jag göra en massa ärenden på stan, sen kanske vi hinner bada en stund på poolen, annars tar vi en badfri dag. Det kan behövas ibland. Sen väntar en god middag med min familj, en springrunda och ett telefon möte ikväll! Händelserik dag.
Det blir ett litet kalas på söndag för nära och kära, men inget märkvärdigt!

Ha de och tänk på mig idag! ;)

JEEEEEEE!

Nu har meandi kläderna kommit!!!! Finns hemma hos MIG!!!
Snacka om att dom är fina, jag är så glad att jag valde att börja denna säsong. Mycke nyheter och många gamla godingar!
Längtar till nästa vecka när det drar igång med försäljningen.


Finfint väder!

Äntligen är sommaren här! Det tog sin lilla tid att få vädret stabilt men nu ser det så ut. Det som är synd att man redan har fått nån sorts höstkänsla i kroppen så jag tar inte fasta på solen som man kanske borde. Sitta ute och äta frukost mm. Sånt som man  gör i början av sommaren gör vi inte längre.. synd faktiskt. Skärpning!
Idag blir det poolen och sen Luleå. Stefan har kommit på att vi behöver byta bil..
jag säger ingenting så har jag ingenting sagt..

Ha det bra i solen, det ska vi ha!
Och alla ni som jobbar...det är liite synd om er i veckan!


RSS 2.0